Portfolio

Erik

Erik is de sezde dan in Aikido. Sinds zijn vroege jeugd beoefent onze leraar Erik Louw Martial Arts: Judo, Kyokoshinkai, Kempo, Kendo, Aikido en Katori Shinto Ryu.
Hij trainde veel en vaak in Japan, oa. met Sekiya Sensei, die hem introduceerde bij Sugino Sensei en Hatakeyama Sensei. In 1978 startte Erik in de 1e Oosterparkstraat te Amsterdam zijn eerste eigen dojo op uitnodiging van Cor Slotema, waar hij sindsdien Katori Shinto Ryo en Aikido geeft. Later volgde dojo’s op de Oude Schans, de Govert Flinckstraat, Focke Simonszstraat en de Postjesweg.  Behalve op het gebied van martial arts is Erik tevens deskundig op het gebied van Japanse en andere zwaarden en wordt als zodanig geraadpleegd door bv. veilingmeesters, verzamelaars en voor TV-opnamen.

https://katori-shinto-ryu.com/erik-louw/

Toni

Toni is derde dan Aikido. In de bassis school beofent Toni met veel plesier judo . In de middelbare school en universiteit karate. Na een lange pause en na een poging om te stopen met roken zoekt Toni een sport die hem van steets dikker te worden moet redden. In 1999 komt hij in de dojo van Erik binnen en begint met een reis van passie die nog steeds aan het doen is. Naast zijn Aikido passie heeft Toni meer dan 25 jaar bedrijfservaring waar onderandere communicatie. Op basis van deze ervaring maakt Toni een sterke parallel tusen Aikido en de energie binnen bedrijf. Nog steeds rook vrij!!

www.aikidojoamstelveen.nl

Anderen

Andere ervarende krijgers